Află mai multe despre noi

20 de ani de experiență!

Compania Tool One este o firmă românească înființată în anul 2004.
Compania a câștigat o experiență bogată în implementarea soluțiilor profesionale în industrie, la mașini unelte cu comandă numerică, scule și accesorii.
Valorificând experiența acumulată de-a lungul timpului în oferirea de soluții eficiente privind echiparea cu scule și accesorii a mașinilor unelte utilizate în domeniul prelucrărilor mecanice, Tool One și-a diversificat în fiecare an numărul de clienți, adresându-se atât marilor firme naționale și multinaționale, cât și întreprinderilor mici și mijlocii.

  • Creșterea afacerii

    Investițiile pot aduce beneficii directe în dezvoltarea unei companii și recunoașterea acestora prin expunere.

  • Investiții în calitate

    Echipamentele moderne ajută la eficientizarea activităților unei companii. Conversia investițiilor se reflectă întotdeauna în calitatea oferită.

Octavian Tuturea

CEO, Tool One
Specializare

Menține-ți afacerea la standarde înalte.

De ce am fost aleși de către cele mai importante matrițerii din țară, firme producătoare de produse de serie și unicat?

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor firmelor care își desfășoară activitatea în domeniul prelucrărilor mecanice și pentru a putea oferi soluții complexe, firma Tool One a stabilit parteneriate internaționale pentru reprezentare în România cu cele mai competitive mărci în domeniul industriei de prelucrare, mărci cu tradiție și o bogată experiență în acest domeniu.

Tool One importă o gamă largă de scule pentru prelucrarea metalelor, scule pentru maşini cu comandă numerică - freze, burghie, tarozi, alezoare, port scule, plăcuţe amovibile, elemente normalizate pentru matriţe, menghine, sârmă electroeroziune, agent anticoroziv, rășină.

Tool One excelează ca partener de încredere prin standardele înalte practicate și aplicate tuturor clienților. Alături de comercializarea unor produse de înaltă calitate, compania oferă și consultanţă tehnică profesională şi şcolarizari în utilizarea produselor, precum și service de primă clasă.

Experții noștri

O echipă dedicată clienților

Alege o experiență câștigătoare pentru afacerea ta.

Cristi

Marketing

Sanda

Business

Ștefania

Sales

Gabriela

Accounting