log($message . ' in ' . $file . ' at line ' . $line, $priority); } else { $logger_system->log($message . ' in ' . $file . ' at line ' . $line, $priority); } if ($priority == PEAR_LOG_ERR) { echo ("error occured
"); } } set_error_handler('errorHandler'); //trigger_error('This is an information log message.', E_USER_NOTICE); ?> Toolone
search
Downloads


TOOL ONE SRL is a romanian firm, founded at the end of year 2004.
TOOL ONE SRL is dealing cu distributia de scule ale furnizorilor din Romania:     STRACK NORMA GmbH offers elemente standardizate si normalizate pentru injectie de mase plastice, matrite si pentru stantare, cu o paleta larga de produse.
    HAM si-a facut un nume in domeniul sculelor monobloc standardizate si a celor speciale pentru industria auto si a furnizorilor acestuia, cat si pentru industria circuitelor integrate.
    Fima DELFER din Italia ofera scule pentru frezat, cu sau fara placute amovibile.
    TUNGALOY este producator de scule pentru taiat. Paleta de produse cuprinde diamante policristalinizate, ceramica pentru taiat, burghie, strunguri si freze.
    BENZ GmbH ofera scule si port scule pentru masini unelte ultra moderne, agregate periferice pana la componente de sistem ale centrelor de prelucrare.
    Cu o experienta bogata in domeniul EDM firma PRIMATEC GmbH va ofera o gama de produse precum: sarma de electroeroziune, grafit, filtre pentru masini de electroeroziune, electrozi, rasina.

About us | Products | Downloads | Contacts
COPYRIGHT © 2007 TOOL ONE. ALL RIGHTS RESERVED